Levering en Franco

Sinds onze lancering is het altijd onze prioriteit geweest u de meest flexibele en voordelige leveringsvoorwaarden aan te bieden. Onze lage portokosten en de individuele verkoop van onze producten stellen u in staat uw inkoop "op maat" te maken en dat willen we graag zo houden!

Franco en leveringskosten Aventure BIO groothandel

Deze producten zijn herkenbaar aan het volgende merk: Grossiste.

Hier is de schaal met leveringskosten die van toepassing is op producten die verkocht en verzonden worden door Aventure Bio Grossiste.. De transportkosten worden aangepast aan het bedrag van uw bestelling en het gewicht ervan.

U hoeft deze tabel niet uit uw hoofd te kennen, wij leiden u door uw mandje wanneer u uw bestelling plaatst 😊.

minder dan 85 € niet van toepassing
van 85 naar 200 €
meer dan 200 € 0 €

Onze logistieke partners

Wij werken samen met een logistieke partner in België en Luxemburg. Het team bereidt uw bestellingen voor en verzendt ze binnen 24 tot maximaal 48 uur.

Voor het vervoer maken wij gebruik van de diensten van :

  • DPD voor pakketten (levering in ongeveer 48 uur)
  • Bpost voor pakketten (levering in ongeveer 48 tot 72 uur)

Levering directe merken

Deze producten zijn herkenbaar aan de volgende markering : Direct.

Er zijn enkele merken die wij nog niet in voorraad hebben (verse producten bijvoorbeeld). U kunt hun producten nog steeds rechtstreeks op onze site bestellen. Zo hoeft u het aantal leveranciersaccounts niet te vermenigvuldigen, omdat wij hun catalogi bijhouden en de facturering en dienst na verkoop voor u beheren.

De producten hebben dezelfde prijs als rechtstreeks, het is het merk dat zijn eigen gratis verzending heeft ingesteld en dat uw bestelling verzendt.