Dalf geeft een nieuwe draai aan biologische, lokale en seizoensgebonden groenten en fruit die op het punt staan verloren te gaan, rechtstreeks opgehaald bij Belgische telers. In de vorm van kant-en-klare dips herleeft Dalf groenten en fr... lees meer
Dalf geeft een nieuwe draai aan biologische, lokale en seizoensgebonden groenten en fruit die op het punt staan verloren te gaan, rechtstreeks opgehaald bij Belgische telers. In de vorm van kant-en-klare dips herleeft Dalf groenten en fruit met recepten die verrassend, lekker en made in Belgium zijn. Du Début A La Faim (=Dalf) is een duurzame en circulaire onderneming: bestaande hulpbronnen gebruiken en optimaliseren, lokaal toegevoegde waarde creëren, de impact op de stakeholders bestuderen, transparantie en inclusie. FLEGs worden verwerkt in een productieatelier in Brussel. Zij gebruiken pasteurisatie om de producten een nieuwe levenscyclus te geven en garanderen dat ze onbeperkt bewaard kunnen worden. Gezien de variabele en seizoensgebonden aard van gerecupereerde producten, is de grote troef van Dalf de mogelijkheid om snel flexibiliteit en creativiteit aan de dag te leggen als het op recepten aankomt. Het assortiment bestaat daarom uit jaarrecepten (het hele jaar door verkrijgbaar), seizoensrecepten (zomer-/winterspecials) en exclusieve recepten (limited editions, premium).
lees minder