Dalf, du Début A La Faim

Dalf, du Début A La Faim

In de vorm van kant-en-klare dips, dalf geeft een nieuwe draai aan groenten en fruit met verrassende, smakelijke recepten gemaakt in België.

Sinds februari 2022 is het de missie van dalf om manieren te vinden om voedselafval van lokale producenten te verwerken.

Waarom? In een tijd waarin landbouwproducenten constant onder druk staan, wordt geschat dat het verlies na de oogst van groenten en fruit 30 tot 40% van de productie bedraagt. In België komt dit neer op meer dan 260.000 ton per jaar. 😮

 

Wie is achter dalf?

Sophie Jacquemin, een solo-onderneemster die van begin tot eind betrokken is en als doel heeft om een grote impact te hebben op verspilling. 💪🏻

 

De +

  • Anti-verspilling: groenten en fruit worden gered terwijl ze op het punt staan verspild te worden
  • Biologisch, lokaal, seizoensgebonden groenten en fruit
  • Minstens 75% fruit of groenten per recept
  • Originele, smakelijke recepten (we hebben ze allemaal geprobeerd, en niet maar één keer!)
  • Onvergelijkbare voedingswaarde
  • Gemaakt in België

Wij zijn fan ! 🥰

Benieuwd naar de producten? Klik hier!

Retour au blog